Confessional Preface

Hello there! I'm currently using Shopee apps to make most of online purchases. You can join me too by installing the apps on your phone and use my referral code: MIMIS252 for RM7.00 off your first order. My treats ;). Anyways, let get back to this blog. My confession starts in 3, 2, ....

Sunday, September 2, 2012

My Final Week @ Home... What's awaits??

This is my final week at home so post kali ni nak citer sket mengenai itu.. Hope that's fine.
Thinking it closely, what awaits for me after this final weeks ended?? Here it goes...

UKM: 2nd Year, 1st Sem, dah jadik senior aku nih. Rasa cam muda je lagi ( memang pon!). Half excited nak tgk junior-junior.. Hopefully none of them kawan lama aku.. Mesti awkward... :b

Residence College: Dapat for another two sem tapi dh naik level sket: from 2 ke 4, dan di blok lain. Syukur, rummate same. Huhu, penat sket nak daki level 4 tapi takpe, dpt exercise.

Subject: Kena blaja Java lau tak silap sem ni. And 5-6 subj lain. Be strong, Mimi-Chan!

Friends: Kalau takde yang tukar U or course, Insyaallah jumpa balik... :)

Home: Tinggal skejap la... Jemu dah mengadap bilik everyday and living room. Week 1-2 kat UKM pasti akan merindui katil. Haha... And my baby brother as well. 

Lecturer: Heharap semuanya masih sihat belaka =)

Aktiviti Kolej: Akan join tapi limited kot? Heharap lengkapla LC this year... 

Mom and Dad: Hope they will take care of themselves and get along well... Be sure to eat on time. 

Baby Brother, Syahmi Said: Dia akan ada big exam hujung tahun ni... SPM. Good luck to him and remember to study no matter what get in the way. Hope you score perfectly too and take a good care of yourself. Eat well, Play well. :)

Boyfriend: Masih tak ada laa... Jangan excited sangat la dengan perkataan ni.. I'm still single.

Itu jelah simple description aku mengenai life after aku balik UKM. So predictable, right? Well, what do you expect, I am just a regular teenage kids yang sedang menyambung study kt U. Normal la kan? Haha. Anyway, thanks for reading and hopefully korang enjoykan diri walau di manapun korang berada. Good day and wasalam.

Life after Sem Break of Mimi Said.


2 comments: