Confessional Preface

Hello, Mimi's here. My confession starts in 3, 2, ....

Tuesday, January 4, 2011

Upcoming UPS.... SEM2

Haha, pejam celik pejam celik, dah nak hampir separuh chapter untuk subject Biology, Chemistry, & Mathematic yang aku dah abiskan. Lepas ni, kenalah sit down for the examnya pulak. Sem 1 keputusan UPS aku not bad, but Sem 2 ni tak tahula pulak. Seriously, aku rasa banyak je yang aku kena re-study balik because dah lupa. Anyway, bagi sesapa yang lalu kat blog ni samada korang sengaja ataupun tidak, sambil kunyah-kunyah kuaci tu dan nampak blog aku ni - please doa-doakanlah aku dapat result cambest ek! Bye bye. :)

Thank you for reading this entry. See you soon!

No comments:

Post a Comment