Let the Confession Session Begins....

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. Enjoy your visits in here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads are allowed in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Monday, August 20, 2012

This is Raya 2012...


Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012, dear Miserer's and blogwalkers!!... Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada salah silap sepanjang tahun 2012 ni di dalam post2, mohon maaf sesangat (>.<)! Tak ada banyak yang ingin di katakan untuk Hari Raya kali ni, cuma gembira dapat berjumpa sanak saudara kembali. Yelah masing-masing sibuk dengan kerja dan study. Time-time raya ni lah kita nak jumpa balik, kan? Di kesempatan tu, Mi juga nak ucapkan Selamat Hari Raya kepada rakan2 taulan yang dah sekian lamanya tak jumpa. Just know that you guys still in my mind :) Kalau tak ada apa-apa nak di buat tu, jemput2 lah datanng ke rumah untuk beraya. Kedatangan korang sentiasa di alu-alukan. Okeylah, sampai sini je post Raya kali ni, maaf kalau tak panjang ke apa tapi memang itulah biasanya untuk post celebration. Wasalam.

Mimi says: Salam Aidilfitri ke-2 everyone!

No comments:

Post a Comment