Let the Confession Session Begins....

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. Enjoy your visits in here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads are allowed in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Tuesday, May 22, 2012

Dinner KIY 2012

Hello semua blogwalkers and dear Miserer's. How you guys doing?

Oh yeah, pejam celik, pejam celik - dah nak dekat setahun dah aku study dekat UKM ni. Sepanjang pembelajaran aku, dah banyak dah memory yang tercipta dekat sini walaupun everyday aku pretty much the same (what do you expect, belajar lagi kan??).Except for each year they had this event called Dinner, hold by college which carries different theme everytime (Hooray!). And this year KIY theme is: Red Carpet. Huhu, aku participate jugaklah dalam majlis ni because aku AJK/Urusetia Protokol (protokal la sangat aku ni... haha).

Sepanjang participating program ni, banyak jugaklah pengalaman yang telah aku timba sepanjang aku membantu (dari angkat & susun meja/kerusi, buat invitation card VIP, tiup belon... etc) yang aku rasakan berguna in case aku nak join big event camni lagi next time.

Apa-apa pun aku tak mo comment lelebih pasal event ( tak kan AJK nak comment pasal program yang dia join kot? Ngarut giler... and takut marks LC kureng (gurau jerr) ) so I 'll just leave it to that~ Just nk share beberapa keping pic of me and my friends sepanjang dinner tu berlangsung.

Sebelum pergi dinner, mesti mau selfie dulu.
Haha, first time pakai mascara - bulu mata aku
nampak lain sikit. Baju untuk dinner ni aku pilih
sendiri and tudung tu... well - entahlah. Pakai belasah je.
Amyera and aku. Cam pelik pulak tulis nama dia
panjang-panjang. Biasa panggil Amy je.
Ambil gambar belakang backdrop. Backdrop ni
budak-budak KIY design sendiri tau. In fact, hampir
kesemuanya (termasuklah cari fund), kami usahakan
sendiri. Amacam, cun tak? Hehe...
Amy and her roommate, Bazilah (Azi).
Comel je dia orang dua orang ni....
Amy and me. Kami selalu gak hangout
despite bilik lain - lain since sekelas.
Bila dalam group assignment and project -
Amy wajib akan ada dalam tu sebab dia
rajin and sungguh reliable. Bonus lagi mudah
sebab kami sekolej... Hehe...
Oklah guys, sampai sini dululah post aku buat kali ni. Tujuan asal nak tunjuk pasal gambar dinner je so. rasa malaslah pula nak tulis lebih-lebih. Hope korang semua enjoy saja membacanya and maaf kalau penulisan aku ni santai semacam. Hehe. Goodbye everyone!

Sincerely: Mimi Said

6 comments:

  1. hahahha... baru pasan .. ko pakai high heels kan.... laaahai kawan aku ni dah canggih

    ReplyDelete
  2. kte dh dewasa ni kena tau cne nk pkai heels... so dh keje x kan nk pkai flat shoes je... x de class la... ;0

    ReplyDelete
  3. ;)) pandai la ko... selalu aku tgk ko pakai sneakers je... hehehe...
    aku kat sini xleh pakai sandal... bukan xleh tapi bentuk geografi kat sini tak mengizinkan... lebih baik aku pakai sneakers je

    ReplyDelete
  4. aikk... x kan dinner pkai sneakers kot?? x snonoh betul kalau aku wat cmtu -haha (dh la majlis red carpet).. klu gi kelas pn aku selalunya pkai selipar gi jmban je Yanna..mlas dh nk sarung2 sneakers.. >.<

    ReplyDelete
  5. ya rabbi..... apa la pakai selipar tuh...
    at least pakai la sandal... huhuhu

    ReplyDelete
  6. kaki sengal2 la pkai sandal.. sliper jamban la best...

    ReplyDelete