Let the Confession Session Begins....

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. Enjoy your visits in here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads are allowed in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Wednesday, February 15, 2012

Sem 2 - I am back!

Sem 1 dh sudah, result pun dah kuar sekarang tiba plak masanya untuk Sem 2. Wargh, kejap tul mase berlari meninggalkan aku. Rasanya bru cam aritu je aku masuk UKM. (Ye ye jer ni)

Apa yg boleh aku katakan Sem 2 ni? Well, senang je. Banyak. Ape banyaknya? Makan? Taklah, subjectnya la dah pasti. Untuk Sem 2 aje ade 7 subject yang aku kena amik. Bukan senang tu wei, nak bawak 7 subjek. Nak2 manusia malas cam aku ni, kena la rajin2kan diri ni. Sem 1 banyak gle aku habiskan waktu lapang aku dengan kerja2 x berfaedah (e.i tgk movie, serious x berfaedah - bukan dapat apa2 pun). So, tekad Sem 2 ni nak lebihkan rajin tu - sikit. Haha, camne tu? Lebih Rajin Sikit? Mane stu ni, wei? Tak kisah yang penting aku ENJOY!

Kepada friends yg kenal diri aku ni dan adalah terbaca post ni khasnya yang amik degree, well aku harap korang pun bersedialah jugak untuk mengharungi Sem 2 ni macam aku. Sekian. Bye bye.

Love remainder: Mimi Said 

No comments:

Post a Comment