Confessional Preface

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. I'm your host, Mimi. I hope you'll enjoy your visit here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads/spam are allow in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Thursday, December 1, 2011

"Pink World" by Mimi Said

Macam biasa, aku suka kasik post aku hangat sket dengan title blog yang aneh2 cmni...
Reason: malas nak bagitau, anda pikirla sendiri. Tapi, bagi yang pandai sikit tu probabily had guess, "budak pmpuan ni gerenti tengah cakap psl blog dia, kan?". Haha, that's right! I AM... LOL.
Kalau ada yang tak puas ati tu, lantak korangla. Tak amik port sangat, dorrh..

Aku mmg suke gle tuka skin blog aku. Tambahla widget sana, sini... You know, just to have some FUN with my BLOG. Klu blog terlampau PLAIN sangat pun mesti BORING jugak kan? The last time aku tukar skin blog, aku pkai warna PURPLE. This time around, PINK pula jadi pilihan hati(bukan sebab I jambu, OK?). Anyway, trimas too my little bro Syahmi Said sebab dah banyak tolong I dengan Adobe Photoshope haritu.

Wokey, berbalik semula pada title post kali ni, "Pink World" by Mimi Said; memang fun sesangat masa aku buat header blog pakai Adobe (although lenguh-lenguh sket bahu afterwards, bukannya boleh buat cincai2 jerr...). I hope I had a chance to do this again soon enough. Mungkin this time around letak lah my face sebesar-besar yang header tu mampu tanggung - kes berlagak DIVA . Haha, still I'm learning about blogs everyday and it's getting interesting from day to day if you know where to START with... OK, I guess that's enough for now... I better bid good night now. Had a meeting with my teammates about project tomorrow.

 Goodnight, sleep tight, don't let the bedbugs bite.. Wasalam.

Sincerely: Mimi Said

4 comments:

  1. kalo ko nak tau la mimi ... aku memang suka betul tengok ko susun ko nyer blog ni... cantik kot... jeles aku... nak gak blaja camne ko buat.. huhuhu..
    jeles............

    ReplyDelete
  2. hehe... mekasih... Klu ader pe pe nk tanye, tanye jer... jgn segan2...

    ReplyDelete
  3. Thanks sis. A credit for me. Mmg nice. Nak load pun laju.. ;D

    ReplyDelete
  4. haha, tu yg aku ske tu.. x nk kasik blog ak berat sangat...

    ReplyDelete