Confessional Preface

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. I'm your host, Mimi. I hope you'll enjoy your visit here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads/spam are allow in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Sunday, November 6, 2011

Pebarisan SUKEM 2011: A night to REMEMBER!

Seperti yang aku janjikan dalam post aku sebelumnya, here it comes: pebarisan SUKEM UKM 2011 yg aku join recently. Baru tak sampai berapa bulan aku masuk UKM, terasa banyaknya program yang aku dah join. Dan seperti program-program yang sebelumnya jugak, aku dan member-member lain mewakili Kolej Ibrahim Yaakub. Honestly aku katakan, aku join SUKEM pasal 'paksarela'. Budak specky macam aku ni, manalah nak minat dengan kawad-kawad ni semua. Training je, dah cukup intensive sampaikan ade satu hari tu kite orang terpaksa balik pukul 1.00 pagi semata2 nak 'sharpkan' training... Okaylah, perbarisan in two days time - aku boleh terima lagi... But, bayangkan pulak time tu tengah hujan renyai-renyai (-.-): Selama 5 jam pulak tu... nightmare jugalah bila di fikir-fikirkan balik... (haha, yeye je aku ni). Anyway, the good news is that, we are the 2nd runner up. Aku tak ingatlah pulak kolej mana yang menang tu...  Below are some pictures of my friends and me...

From left: Aku, Amyera, Athirah dan... maaf... tak ingatlah
nama awak...  Budak KIY.
Yang comel-comel specky ni namanya Bazilah,
roommate kepada Amyera tadi.
 Yang tengah tu... aku rasa student part-time...
Sebelah dia, K.Lin.
Okaylah, sampai sini jelah dulu ya post aku. Terasa malas la pulak nak update lebih-lebih pasal aktiviti aku dekat UKM ni. Mesti readers yang mengikuti perkembangan blog ni terasa muak kan?
Haha, anyway - thanks for reading this post!

Sincerely: Mimi Said 

No comments:

Post a Comment