Let the Confession Session Begins....

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. Enjoy your visits in here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads are allowed in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Friday, November 25, 2011

Bad Haircut 2008

                                                           Don't laugh, it HAPPENS!


Semasa aku sedang bosan dan randomize tengok gambar-gambar lama aku, DANG! Tiba-tiba aku ternampak la pulak gambar ni... Wohoo! Malu gila bila tengok balik! Haha, still it is a part of 'my life' jugak, so aku upload lah untuk tatapan korang semua. Only in HERE!. I swear, sejak kecik lagi sememangnya orang-orang dewasa sekeliling aku sangat pantang nampak aku berambut panjang. Asal panjang je sikit, mulalah nak lambai-lambai pastu - chop it off! Kejam sungguh kan? Bila aku tanya je kenapa nak potong, diorang kata nampak sebab tak sesuai dengan muka aku. Macam tu pulak. Pelik tol.. Korang rasa betul ke?

If you guys asked me, kenapa rambut aku jadi camni... Haha, blame it on my MOM. My mom punye kerja lah ni; kononnya nak prove that she can cut my hair better than any saloon I went, and ... in lah dia HASILNYA (kejadah?). Memang time tu aku bengang habis lah dengan mak aku, apa ni janji potong rambut awesome-awesome, pasai apa rambut aku jadik camni pulak? Boleh lak dengan muka tak bersalahnya, dia kata cantik. Yelah mak aku.... cantiklah sangat kan rambut camni~

Nak tak nak, ke saloon gakla aku lepas tu untuk kasi trimmed mana-mana part rambut yang mak aku tak habis trim. Menyirap jer aku dekat mak aku seminggu tu. Since that day, jangan haraplah aku nk kasik mak aku potong rambut aku lagi.. NORWAY! Oppss... salahla pulak... NO WAY! Haha, much better.

And sebagai kenang-kenangan jugak, sempatlah aku snap beberapa keping gambar since it's not like everyday I'm wearing this kind of hairstyle. Tu yang korang dapat tengok ni... Haha, tolonglah jangan kutuk. Mishap happens all the time.

*Mimi says: Dh lama tak simpan rambut panjang, maybe this year aku start simpan rambut balik...

3 comments:

  1. gilak....lebih pendek dr aku kot...weih..
    nmpk boyish lah...hahhahha..jom usha aweks...hahha... *kidding*

    ReplyDelete