Let the Confession Session Begins....

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. Enjoy your visits in here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads are allowed in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Saturday, October 29, 2011

Demi Lovato New Album - Unbroken


Bagi sesapa yang yang tak tahu, aku ni memang one of die-hard fans of Demi Lovato. Before this aku admit, yang aku actually tak berapa minat sangat dengan lagu genre ala-ala pop rock but after aku start dengar lagu-lagu Demi je, terus aku declare: Aku boleh layan gak rupenya genre nih!

Aku pasti, bagi sesiapa yang melawat blog Demi baru-baru ni mesti ada dengar pasal kes cubaan bunuh diri and self-multilation dia sebelum ni... Well, despite of being a great muscian - I guess everyone still had their own issues and demon to fight with. Namanya somebody tu nak appear to be perfect all the time tu memang susahlah kan...
So, sebagai fans yang memahami, aku tetap support dia...

Baru-baru ni ( 22 Sept 2011), Demi dah keluarkan studio album ke-3 die yang bertajuk: Unbroken. Hah, bagi sesiapa yang belum dengar lagi a single song from album ni, boleh lah start look around by opening Youtube. Album baru Demi ini lebih kepada genre R&B and Pop; salah satu genre fav aku. Aku ada jugaklah baca comment kat Youtube tu, apasal Demi buat genre shift after well-known dengan aura "Pop Rock" dia? Bagi aku semua tu tak jadi masalah pun... Still great if Demi Lovato who's the one singing it. Manusia - biasalah; sukalah condemn orang tak tentu pasal...

Below is the tracklist from Demi Lovato new album: Yang aku bold memang aku highlightkan dalam suggestion aku. Gerenti cambest!

1. "All Night Long" (featuring Missy Elliott and Timbaland)
2. "Who's That Boy?" (featuring Dev)
3. "You're My Only Shorty" (featuring Iyaz)
4. "Together" (featuring Jason Derülo)
5. "Lightweight"
6. "Unbroken"
7. "Fix a Heart"
8. "Hold Up"
9. "Mistake"
10. "Give Your Heart a Break"
11. "Skyscraper"
12. "In Real Life"
13. "My Love Is Like a Star"
14. "For the Love of a Daughter"
15. "Skyscraper" (Wizz Dumb Remix)

Well, sampai sini sajalah post aku kali ni. Aku sebenarnya tengah tunggu Selena Gomez keluarkan album baru dia although, sorry Selena fans - her songs mostly SUCKS!. Anyway, sebagai open-minded music fans, aku tak kisah lah macam  mana artist international ni nak buat lagu mereka, asalkan lagu yang dihasilkan bukan nya sampah.

Mimi says: Tak sabar nak tunggu album baru from Jason Mraz and Justin Bieber. :)

4 comments:

  1. wah..thx coz tulis tajuk eh..aku dload dr 4shared terus k...knp takder lagu demi levoto kat page ko?? huhuh

    ReplyDelete
  2. Welcome. Aku ikut mood aku... thiz week Najwa Mahiaddin..

    ReplyDelete