Let the Confession Session Begins....

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. Enjoy your visits in here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads are allowed in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Tuesday, January 4, 2011

Upcoming UPS.... SEM2

Hello there ;) Mimi's here.

Haha, pejam celik pejam celik, dah nak hampir separuh chapter untuk subject Biology, Chemistry, & Mathematic yang aku dah abiskan. Lepas ni, kenalah sit down for the examnya pulak. Sem 1 keputusan UPS aku not bad, but Sem 2 ni tak tahula pulak. Seriously, aku rasa banyak je yang aku kena re-study balik because dah lupa. Anyway, bagi sesapa yang lalu kat blog ni samada korang sengaja ataupun tidak, sambil kunyah-kunyah kuaci tu dan nampak blog aku ni - please doa-doakanlah aku dapat result cambest ek! Bye bye. :)

Thank you for reading this entry. See you soon!

No comments:

Post a Comment