Confessional Preface

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. I'm your host, Mimi. I hope you'll enjoy your visit here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads/spam are allow in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Tuesday, January 4, 2011

Upcoming UPS.... SEM2

Hello there ;) Mimi's here.

Haha, pejam celik pejam celik, dah nak hampir separuh chapter untuk subject Biology, Chemistry, & Mathematic yang aku dah abiskan. Lepas ni, kenalah sit down for the examnya pulak. Sem 1 keputusan UPS aku not bad, but Sem 2 ni tak tahula pulak. Seriously, aku rasa banyak je yang aku kena re-study balik because dah lupa. Anyway, bagi sesapa yang lalu kat blog ni samada korang sengaja ataupun tidak, sambil kunyah-kunyah kuaci tu dan nampak blog aku ni - please doa-doakanlah aku dapat result cambest ek! Bye bye. :)

Thank you for reading this entry. See you soon!

No comments:

Post a Comment