Let the Confession Session Begins....

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. Enjoy your visits in here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads are allowed in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Wednesday, July 28, 2010

Feeling Down With Life...

My selection for reading.
Ms Jude Deveraux is one of my favorite writer of all times.
Not Stephan Kings or J.K Rowling you guys, but Ms Deveraux...
I must admit, I want a lot of things in this world... I want it so much, any ways anyone would want it... Money,security,home,cute bf and all those stuff that I think a girl should have. I think and sometimes dream about it everyday- only, it hardly come true.

This might sounds lame: but the only place where I can find this kind of thing is when I open a ROMANCE novels... That is when everything started. Every dream are fulfilled in here and somehow it brings me a great deal of joy. I like it when that main male character ask the girl of his dreams hand for marriage and when they kiss, is like all those unrequited dreams of mine are automatically restored, AHH... the feelings are indescribable. I felt like each moment and money that i spend for those books worth every penny. Just imagine if any of those incidents mentioned in those novel comes alive, there must be full of love in the air... And I know the world would be a better place for everyone...especially ME.

Oh how I wish things will get better somehow.... One day... I wish it will...

Tuesday, July 27, 2010

Hanging out at Popular bookstore!

Hari yang membosankan pada mulanya telah menjadi hari yang paling menyeronokkan apabila aku, bro aku, and my dad bercadang untuk pergi ke Jaya Jusco Ayer Keroh, Melaka. Kami bertolak tu adalah dalam 8.00p.m, then sampai lebih kurang pukul 9.00 p.m. Ya, memang aku tau agak lewat time yang di pilih tu, but bila hati sudah berkeras mau pergi juga, who can change my mind right? Selagi Jaya Jusco ni tak tutup gi, selagi tulah takde alasan bagi aku untuk tidak menapak... Hehe, nampak jelasnya ketegaranku di situ untuk melopong tengah-tengah malam buta kan? Well... dah aku ajak pastu ayah aku setuju. Nak wat camne kan?

Takkan nak di tolak peluang keemasan sebegini? Itu satu kesengalan namanya...

Besides, aku datang sini memang aku ada tujuan pun. Tujuan utama aku dalah untuk beli the latest English romance novel. Kalau korang tak tau, aku semenjak masuk matrik ni dah die-hard-fan balik, novel-novel english ni semua. Dulu time high school pun suka gak baca, but taklah serious sampai nak berbeli-beli ni semua. Selalu pinjam from library je. Itu pun pinjam bukan under nama aku (nak buat card kena bayar RM1.00 ke hapa, tak kuasa den), but one of my member girls punya. Untung aku leh wat penjimatan 100% camni. Dahlah nak pinjam buku satu sen pun tak bayar, buku tak/lambat pulang pun bukan aku yang kena. Kih kih.... Boleh je nak pedajal member I tu guna cara ni, but tak buat pun sebab I ni baik okeh? Jenis pinjam je buku, pulang on time. Orang berbudi, kita berbahasa... ye tak?

Alasan aku je. Nasib jelah member tu rajin nak melayan kerenah aku yang kedekut nak mam@#s ni.

Okay, berbalik semula ke cerita Jaya Jusco tadi.... Pemandangan pertama aku yang ku sebaik sahaja melangkahkan kaki masuk ke dalam Jusco adalah.... Supermarket! Vege, fruits, meat and all other foods stuff you all takyah cakaplah - sudah mula melayang-layang di depan mata ni, but aku tak heran pun tu semua because aku dah ada matlamat yang lebih utama. Book hunting! So, instead of jejakkan kaki masuk kat dalam Supermarket and start capai-capai barang, mataku busy mencari escalator untuk ke tingkat atas. Nasib orang tak ramai pun, so cepat lah sikit kami sampai kat depan POPULAR Bookstore tu...

Bila masuk je dalam bookstore, mula lah kan aku melangkah ke favorite spot aku untuk mencari buku. Terpaksala aku meredah manusia sikit yg rata-ratanya orang Chinese. Kagum tol aku ngan golongan ni. Rajin betul mereka ke sini untuk beli buku, kan? Patutla pandai semacam je. Tak macam aku, baca 1 buku pun sebulan sekali. Tambah-tolak, setahun cuma 12 buah buku jer... haha... anyway, tak kisahlah kan? Yang penting I masih rajin untuk mengangkat dan membaca buku, ye tak?

Since Jusco tutup adalah dalam pukul 10 lebih gitu, lepas beli buku je - kita orang terus belah building. Dah dapat kehendak hati kan, so apa mau tunggu lagi? Dalam perjalanan balik tu, mulalah kan hati ni nak girang tak terkata-kata sebab tak sabar-sabar nak balik dan baca buku. Tetiba terasa pula diri ini bagaikan 8 tahun lagi... Haha... agak pelik perasaan ku ini... tapi itulah ceritanya kalau dah hanging out di POPULAR Bookstores.

Thanks for reading. Sincerely, Mimi Said.

Friday, July 2, 2010

Perfect Musician In My Ears: NORAH JONES, RENEE OLSTEAD and MARIAH CAREY

I love listening to music so much but so far I only able to find a few, very talented singers. Most of them were female. Well, I love Michael Bubble but... no I am not going to put his picture in here.
Their performance are indeedly splendid and the songs are really soothing... Ti make it short this people are AWESOME!!

1.) NORAH JONES
Beautiful, charismatic and soothing voice. That's what I could come out with when I been listening to her music all this time. Her pretty face and one in the million singing technique SURELY could carried you away for miles. Her songs are genuinely talking about herself, experience and things that revolved around her. As an avid fans of JAZZ songs, i would say, she really win my vote on this...

2.) RENNE OLSTEAD



Even tough she is new in my list but she really catch my interest when i heard she first singing " A Love That Will Last". I never thought that this actress from the famous sitcom " Still Standing" could do singing too!! Now, that's the shocker!
She's not that pretty or anything but her voice really ARE!! Quite extraordinary voice, i would say and my second favorite of all time JAZZ SINGER... Hurray for her!







3.) MARIAH CAREY

Powerful voice, incredibly luscious body and memorable songs, there nothing that this 5- octave singer don't have... Mariah really caught my attention since i was a child by her catchy songs and unique voice. Being the leading of female singer with the most 1st hits single, she quite a LADY by herself... Most of her songs indicates about romance and love and sometimes RELATIONSHIP... I must say, that i really prefer her singing R&B songs than the rest!! She really good at it!