Confessional Preface

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. I'm your host, Mimi. I hope you'll enjoy your visit here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads/spam are allow in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Friday, June 18, 2010

Bila Aku Sudah Tiada .... MASA!!!

Hello there ;) Mimi's here.

Weekly Tutorial
Assignment
Pop-tart Quiz
Daily Revision
Lab Experiment
Jotter
Lab Report
..............................................................................................................................................................

Inilah yang terpaksa aku lalui setiap minggu. Aktiviti HARIAN YANG WAJIB UNTUK AKU BUAT! Rasa stress dan penat berselang-seli setiap kali nak lalui ni semua. Only one time aku boleh berehat sedikit and that is going HOME. It's the best feeling, y'all... Release tension aku yang terpendam selama berminggu-minggu, melayari internet, watchingTV... etc.. 

Totally FUN!

Sometimes, bila dah tertekan sangat keadaan tu, mulalah aku nak sembam muka kat bantal and then menjerit sepuas-puas hati. Bila dah letih baru bantai tidur. Esoknya, bila bangun, terus tak ingat apa dah and the same routine starts again. Memang macam tulah nampaknya life as a matriculation student ni. Anyway, life must go on! No matter how silly and stupid it sound... That's the way it has to be and shoukd be all from the start!

Gotta go first... I'm really sleepy and need some rest. See you soon

Thank you for reading this entry. Goodbye for now.

No comments:

Post a Comment