Let the Confession Session Begins....

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. Enjoy your visits in here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads are allowed in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Friday, June 18, 2010

Bila aku sudah tiada .... MASA!!!

Buat TUTORIAL
Buat Assignment
Buat Quiz
Buat revision
Buat experiment
Buat Jotter
Buat Lab Report
.......................................................................................
Inilah yg terpaksa aku lalui setiap minggu. Aktiviti HARIAN AKU YG WAJIB UNTUK DI BUAT!
Aku rasa memang tertekan, stress, penat dan segala2nyalah setiap kali nak lalui hari2 ni semua. Waktu balik kampungla waktu yg plg best sebab aku dapat rileks sket bersama-sama dengan keluarga aku... Release tension aku yg terpendam selama 2 minggu, layan internet, TV... etc.. Memang FUN!

Kadang2 tu bile keadaan terlampau tertekan sangat,mulala nak sembam muka kat bantal, menjerit sepuas2 ati.. pastu bila dah letih TIDOR... Esoknya, x ingat apa2 dan hari yang sama akan berulang semula. Memang gitula nampaknya bile duduk kat matrix ni.

Anyway, life must go on! No matter how silly and stupid it sound... That's the way it has to be and shoukd be all from the start!

Gotta go first... I'm really sleepy and need some rest. See you soon

REGARDS: MIMI SAID

Saturday, June 12, 2010

I'll be back again!.............( Last week moments)

Next week aku balik rumah lagi wei! Yahoo... best gile.. X sabar2 aku nak lalu HIGHWAY. Pemandangan highway time waktu malam memang siokk gilerr... Aku suka betul. Minggu lepas time balik aku rasa cam x mo tinggalkan kawasan highway tu je... Dapat tengok matahari terbenam. Very2 nice. Aku x sabar nak balik minggu depan. Mungkin berpeluang tengok matahri terbenam lagi.

Last week time balik aku makan kat drive-thru... well, boleh di kira first time experience gak because aku mmg jarang gegila makan kat McD. Bestla gak makan McD. But, i prefer the fries rather than the burgers... Rase cam pelik and little bit dry. But the pickles are just fine.. :) Balik je rumah, mmg penat tu x terkatala... x le nak rilek-rilek sangat, kerja rumah melambak.. buat jela.. Aku cam biasala, layan add math bcoz add math ajer yang ade jwpn kat belakang ( senang check klu salah). Esoknya tu pulak, gie celebrate ari jadi adik aku.. Kat pizza hutla. Mana lagi kan? Aku orderla spagetti, yela x pernah rasa kan? Nk try2 la, sedap ke x... Memang sedap. Kenyal dan best.

Aku balik ari ahad tu but cam biasala aku ni kan, time nk balik, ade jela postpartum depression aku.. rasa cam malas nak balik KMJ balik... x taula naper... bile dah lama2 tu ( 1-2 hari) aku ok balik... biasala tu aku... takes time ntuk fit in balik. Tu yg kengkadang malas nak balik rumah tu.. Kejap rindu KMJ, kejap rindu rumah... bercelaru otak dan hati aku nk decide. Last-last aku balik yang merana. Huhu

Heharap time aku balik rumah minggu depan, aku akan lebih prepared ntuk hadapi masalah perasaan aku yg asyik2 berbelah bahagi ni. Mudah-mudahannya la... :)

LOVE: MIMI

Thursday, June 3, 2010

Going home tomorrow!!!!

My bro birthday tomorrow, lot's of tutorial to be done AND endless stuff to be read. God please give me strengh and courage to deal with my problems. One day is not enough but it is enough for me- spending time with my family are my main priority.
Watch it little bro, you big sistah is coming home! Hopefully the laptop had been repaired and i get to play with the internets...HOPEFULLY



REGARD'S: MIMI SAID