Confessional Preface

Thank you for choosing 'Angelic Confessions' as one of your online reading materials. I'm your host, Mimi. I hope you'll enjoy your visit here and if you could spare some time, please leave your suggestions or recommendation on the comment section below. Thanks again and have a nice day! P.S: This is a personal blog... No profitable ads/spam are allow in here!... I won't appreciate it so please behave...(Mimi Said)...

Friday, May 7, 2010

Twilight Saga: Eclipse .....Oh YEAH!

picture credit: Google image.
Hello there :) Mimi's here.

Hanya tinggal sebulan lebih je lagi sebelum Twilight Saga: Eclipse being launch!! Tak sabar-sabar aku.. Aku baru sahaja beli DVD Twilight Saga: New Moon last week and GUESS WHAT? I love it!! To be honest, citernye lebih kurang sama jer macam Novel BUT cam biase director and screenwriting people adjust sikit untuk tak meleret-leret. Anyway, memang superb!.. I really-really like it!  Most of the reason is because Edward Cullen (Team Edward) is soooo cute!

However, kali ini aku dapat rasakan attraction lain masa aku tgk New Moon tu. Attraction yang dimaksudkan ini adalah attraction aku terhadap dua karekter ini iaitu; Alice Cullen (Edward adopted sister) and Carlisle Cullen (Edward adopted father). I'm not sure why, but kedua-dua characters ni sangat interesting bagi aku sehingga meninggalkan kesan yang agak mendalam di dalam kepala hotak ini... That's why, masa tengok movie ni pun, mata aku hanya ditumpukan kat dua watak ni aje. Alice nampak comel gile and so happy-go-lucky while Carlisle pulak; well he looks so cool,handsome and very very kind. Pasal Bella lak, haha malas aku nak citer lelebih... Filem nombor satu kayu, nombor dua pun sama je. Not so much amazing... Edward looks mysterious dan lelain character tu aku x amik kisah sangat. Haha.

But that's the thing, I don't think I'll be around masa citer tu di siarkan kat pawagam nanti (matrix). So, nak tak nak, terpaksalah menunggu DVD keluar je. Well, that's okay pasal aku awal-awal lagi dah mintak adik aku tolong adik aku belikan supaya aku boleh tengok masa balik rumah nanti. ;)

Thanks for reading this entry. Goodbye for now.

No comments:

Post a Comment