Confessional Preface

Let the confession starts in 3, 2, ....

HIGHLIGHTED GROUP

Thursday, May 6, 2010

New colored artwork- by: Mimi Said

Hello there :) Mimi's here.

3 bulan lepas, aku ada hasilkan sebuah lukisan khas as a tribute for my twin friends, Yanna and Ary. Artwork tu aku namakan "Twinny Effects". Inilah kali pertama aku aku guna Adobe Photoshop untuk lukisan aku.. Agak sukar pada mulanya untuk memahami cara nk gunaAdobe Photoshop ni, but akhirnya aku faham jugak.. Tak lah susah mana pun... Artwork ini aku siapkan dalam masa kurang 4 jam dan frankly speaking memang sakit gile bahu aku, sengal2x... haha..

But, really - it's worth it! Here it is....

"Twinny Effects"

1 comment:

  1. ksian....sampai sakit bahu yah???hermmm...thx...'twinny effects'???ho!!!

    ReplyDelete